Avís Legal

 

Marc Benedicto Vazquez, amb CIF / NIF núm.: 52153331A i adreça a: Carretera nova 69, baixos A, la Garriga, amb CP: 08530 (en endavant, l’ “Empresa”, el “Responsable” o «El Racó de la Garriga»), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: https://www.elracolagarriga.cat/.

Amb els límits establerts a la llei, El Racó de la Garriga no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a El Racó de la Garriga ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet del Racó de la Garriga poden contenir enllaços (enllaços) a altres pàgines de terceres parts que El Racó de la Garriga no pot controlar. Per tant, El Racó de la Garriga no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva del Racó de la Garriga o els seus llicenciands. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés del Racó de la Garriga.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que El Racó de la Garriga ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers del Racó de la Garriga per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc web.

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: comandes@elracolagarriga.cat o a l’adreça: Carretera nova 69, baixos A; 08530, la Garriga.

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
El Racó
Hola! Avui pot ser un bon dia per dinar o sopar amb nosaltres ;)